top of page

Velkommen til Sandefjord Pole & Aerial

Vi tilbyr den perfekte aktiviteten for deres utdrikningslag i Sandefjord. Pole Dance eller Chair Dance passer også godt til bursdager, jentekvelder, team-building eller kick off. Når dere ankommer våre flotte lokaler sentralt i Sandefjord, vil våre flinke og engasjerte instruktører sørge for at vi sammen skaper et minne for livet!

Opplev en dag dere sent vil glemme. Pole dance er en veldig populær aktivitet for utdrikningslag, og dette med god grunn. Her henger latteren løst, mens dere prøver dere på bevegelser dere aldri trodde dere skulle gjøre rundt en dansestang.

Velg Aktivitet

Hos oss vil dere få en uforglemmelig time uansett arrangement eller aktivitet. Våre aktiviteter passer perfekt for alle arrangement som utdrikningslag, bursdagsfeiring, jentekveld, team-building og julebord. Vi tilbyr også Aerial Hammock eller Aerial Hoop i tillegg til våre mest populære aktiviteter som Pole Dance eller Chair Dance

Pole Dance

 

I tilegg til at Pole Dance er en treningsform, er dette også en dans med stanga som din dansepartner. Disse timene blir lagt opp slik at hele gruppa vil bli utfordret, latteren sitter løst og med muligheten for noen morsomme bilder og video mot slutten av timen.

 Dere vil lære noen triks, spinns og danseelementer og til slutt har dere en imponerende rutine å vise fram. Med dempet belysning, passende musikk og en utfordrende kostyme fra vårt kostymelager setter dette stemningen for resten av kvelden.

Har dere litt dårlig tid eller ønsker at kun bruden/brudgommen skal lære seg noen triks på stangen? Vi tilbyr også ekspress kurs for bruden/brudgommen.

pole dance utøvere i studio som et utdrikningslag
demonstrasjon av Chair Dance

Chair Dance 

 

Bli med en av våre dyktige instruktører på en fantastisk morsom time med Chair Dance.

Her beveger vi på oss på en sensuell og forførende måte, og man lærer hvor mye morsom dans man kan gjøre med en stol som hjelpemiddel.

 

Timen bygger opp til en koreografi man kan vise frem for brudgommen eller en morsom video mot slutten av timen med valgfri kostyme fra vårt kostymelager. Med dempet belysning og passende musikk, kan ikke dette bli noe annet enn en fantastisk start på en minnerik dag.

Antall personer:                       Varighet:                    Pris:

2-6 pers.                                            60 min.                     2000 kr

7-12 pers.                                           60 min                      3000 kr

13-21 pers.                                         75 min.                      4000 kr

For grupper på over 21 personer, ta kontakt for tilpasset program.

Event express 


Har dere begrenset med tid denne dagen, er det mulig å booke vår express pakke, som kun varer i 25 min. Med express pakken, er det kun Bruden/Brudgommen/2 personer som får privat undervisning, på slutten kommer resten av gruppen inn for å se de to fremføre den innlærte rutinen.

25 min Expresss – 1900 kr 

Betalingsvilkår

Booking er bindene, og betaling skjer på forhånd. En ikke refunderbar forhåndsbetaling på 500 kr, skjer ved booking. Resterende beløp belastes 14 dager før utdrikningslaget. Avbestilling må skje minimum 48 timer før, for å unngå full betaling.

bottom of page