top of page

KURS

Bli med på et nybegynnerkurs og opplev fordelen av pole eller aerial fitness som en treningsform. Alle våre kurs strekker seg over 6 uker, hvor du vil få den samme instruktøren gjennom hele kurset og bli godt kjent med både instruktøren og de andre elevene på kurset. Hver time inneholder oppvarming, teknikk og uttøying. Du vil få en grundig innføring i ulike grep, posisjoner, triks, spinns og danse-elementer. Vi vil jobbe med overganger og flyt mellom ulike triks slik at vi kan sette sammen øvelsene til lengre sekvenser. 

 

Vi tilpasser undervisningen så den passer for deg, uavhengig av treningsbakgrunn, form eller alder. Du trenger ikke å være sterk eller fleksibel for å bli med på et nybegynnerkurs, men vi kan love deg at du blir det det! Nybegynnerkursene passer for alle aldre, kjønn og fasong.

     Varighet: 6 uker

     Tid: 70 min

     Pris: 1699 kr

Tilbud for deg som deltar på nybegynnerkurs, så vil du motta 2 gratis drop in timer som du kan bruke på å teste noen av de andre timene, mer info om dette kommer fra uke 2 i kurs perioden.

Vi har også kurs for deg som er ferdig med nybegynner nivå eller for deg som er mer erfaren innen pole dance. Ta gjeren direkte kontakt med studio dersom du er usikker på ditt nivå og vi hjelper deg med veien videre.

*Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende, og betaling gjøres ved registrering. Kjøp refunderes ikke. 

bottom of page