top of page
pole dance i full klasse

Bli med på vår reise innen Pole Dance & Aerial Fitness!

Bli med på vårt nybegynnerkurs og opplev fordelene ved pole eller aerial fitness som en unik treningsform. Våre 6-ukers kurs gir deg muligheten til å fordype deg i denne spennende verdenen, med kontinuerlig veiledning fra den samme dedikerte instruktøren gjennom hele kurset. Du vil også ha muligheten til å bygge sterke bånd med medelevene dine, skape et støttende fellesskap og utvikle en dyp forståelse for treningen.

Hver treningsøkt er nøye strukturert og inkluderer oppvarming, teknikkundervisning og uttøyning. Underveis vil du få en grundig innføring i ulike grep, posisjoner, triks, spinn og danselementer. Vi fokuserer også på å hjelpe deg med å mestre overganger og flyt mellom bevegelsene, slik at du kan sammensette lengre og mer imponerende sekvenser.

Det beste med våre kurs er at de er tilpasset for alle, uavhengig av treningsbakgrunn, form eller alder. Du trenger ikke å være sterk eller fleksibel på forhånd, for vi garanterer at du vil utvikle både styrke og fleksibilitet underveis. Våre nybegynnerkurs er inkluderende og passer for alle aldre, kjønn og kroppsformer. Vi tilbyr til og med spesialtilpassede pole-kurs for barn, tenåringer og menn, slik at alle kan glede seg over denne fantastiske treningsformen med ekstra tilrettelegging.

Gjør deg klar til å utforske dine fysiske grenser, utvikle nye ferdigheter og ha det gøy på veien mot en sterkere og mer selvsikker deg!

     Varighet: 6 uker

     Tid: 70 min

     Pris: 1799 kr

*Vi gjør deg oppmerksom på at påmelding er bindende, og betaling gjøres ved registrering. Kjøp refunderes ikke. 

Teenz Pole

Vårt pole dance studio er stolte av å tilby dette spesielle kurset som gir en trygg, utfordrende og støttende miljø for unge dansere. 

Dette 8-ukers kurset er nøye utformet for å introdusere deg for den fantastiske verden av pole dance uansett tidligere erfaring. Vårt erfarne team av instruktører vil veilede deg gjennom en reise som inkluderer grundig opplæring, varierte bevegelser, kreativ dans og styrke og fleksibilitet gjennom personlig oppfølging.

     Varighet: 8 uker

     Tid: 60 min

     Pris: 1399 kr

​Kids Pole & Aerial

Vi er begeistret for å invitere alle barn mellom 6-11 år til en spennende og kreativ reise i verden av pole og aerial disipliner! Vårt pole dance studio er dedikert til å tilby et trygt, morsomt og utfordrende miljø for barn å utforske sin kreativitet og bygge styrke.

Dette 8-ukers kurset er spesielt designet for barn og gir en unik mulighet til å oppdage gleden av pole & aerial på en tilpasset og inkluderende måte. Våre dyktige instruktører vil veilede barna gjennom en rekke morsomme og lærerike aktiviteter, inkluderer grundig opplæring, kreativ utfoldelse, styrke og koordinasjon som vil bidra til økt selvtillit og evne til å samarbeide​.

     Varighet: 8 uker

     Tid: 60 min

     Pris: 1399 kr

Etter endt kurs:

Etter at du har fullført vårt nybegynnerkurs, åpner veien seg videre til nivå 2, som er det neste trinnet i din pole eller aerial fitness-reise. Du kan også delta på kurs gjennom våre medlemskap som gir deg muligheten til å trene fritt på alle klasser gjennom uka. Du booker da et valgfritt kurs og kan supplere med de timene du ønsker i henhold til dine behov og tidsplan. Dette gir deg fleksibilitet til å delta på de klassene som interesserer deg mest og på tidspunkter som passer din timeplan. På denne måten kan du fortsette å utforske og utvikle dine ferdigheter mens du tar kontroll over din egen treningsreise.

Vi ser frem til å fortsette å støtte deg på din vei mot pole eller aerial fitness mestring, og vi er her for å hjelpe deg med å nå dine mål på ditt eget tempo.​

bottom of page