top of page
poledance utført i gruppe

STUDIO BLIR TIL

Studio holder til i flotte lokaler i Folketshus rett ved Hvaltorvet. Studio ble etablert januar 2020, rett før pandemien starter og de første årene ble ekstremt tøffe. Som en nyetablert bedrift i en krevende tid, er vi ekstra stolte av det studio vi har i dag.

August 2021 bytter vi navn og eier, og Camilla Gabrielli trer inn som ny eier for vår avdeling i Tønsberg og Sandefjord. Studio blir drevet av engasjerte og dedikerte instruktører, som brenner for en unik treninsgform som er kommet for å bli. Dette er en treningsform litt utenom det vanlige, og selvdisiplin og dedikasjon er blant nøkkelordene, men også inkluderende, morsomt og effektivt.

For oss handler dette om så mye mer enn trening, men et sted for nye vennskap, tillit og støtte. Dette handler mer om hva kroppen er i stand til å få til, med gode støttespillere ved din side. Aktivitet er ofte gøyest sammen, og sammen får vi et fantastisk sted å være.

Velkommen til alle som har lyst til å teste en helt ny treninsgform, eller til deg som ønsker å fortsette med pole eller aerial i Sandefjord by.

Om

VISJON

For oss er det viktig at du som elev føler deg trygg og ivaretatt. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde det gode miljøet vi har i studio, da dette gjør studio til et positivt sted å være for videre utvikling innen pole & aerial fitness. Grundig opplæring, teknikk og god oppfølging er noe vi vektlegger høyt som et Pole & Aerial Fitness Studio.

MØT TEAMET

Møt Teamet
instruktør utøve pole dance
Camilla

Eier, daglig leder, instruktør 

Camilla er eier og daglig leder av Tønsberg og Sandefjord Pole & Aerial. Hun har undervist pole siden 2017 og er sertifisert fra It´s Pole art, X-pert Level 1-2 og i Flexy Flow. Hun underviser i nivå 3-4, Triks klinikk, Pole Flow og Pole Exotic. Hun har bachelor i Idrettsvitenskap, NIH og har en lang erfaring fra treningsbransjen. Endelig er dansen tilbake i livet igjen, og hun elsker å få dele sin lidenskap for Pole Dance gjennom å instruere.

Tønsberg og Sandefjord

instruktør utøve pole dance
Andrea

Instruktør

Andrea begynte med pole dance i utlandet før hun begynte å trene hos oss i Tønsberg da vi åpnet i 2017. Hun har gjennomført

X-pert sertifisering level 1-2 og underviser i Pole 1-3, Pole Flow, Pole Exotic, Spinning Pole og Stretching. Andrea har lang bakgrunn innen dans, musikal og teater. Det hun elsker mest ved pole er styrken, fleksibiliteten og teknikken som må til for å mestre sporten.

Sandefjord

Tønsberg og Sandefjord

instruktør i stanga
Katrine

Instruktør

Katrine begynte å trene pole hos oss i 2017 og har jobbet først hos oss i resepsjonen siden 2019. Hun tok sin X-pert Level 1-2 sertifisering i 2022 og instruerer nå i Pole Nybegynner kurs og Aerial Hammock. Grunnen til at Katrine elsker pole er fordi det er gøy og utfordrende på samme tid, en fantastisk god styrke trening samtidig som hun digger miljøet og de mange ulike stilene man kan utfolde seg i.

Sandefjord og Tønsberg

Tønsberg og Sandefjord

instruktør utøve pole dance
Anne

Instruktør

Anne begynte med pole dance i 2018 og tok sin X-pert Pole Level 1-2 sertifisering i 2019. Hun startet som instruktør i februar 2021 og instruerer i Pole 1-2, Triks klinikk og Stretching. Anne har en bachelor i Idrett, ernæring og helse og jobber som miljøterapaut ved siden av pole. Det hun elsker med pole er at man får trent hele kroppen, samtidig som man har det gøy.

Sandefjord

instruktør utøve pole dance
Bettina

Instruktør

Bettina startet med pole i 2017, er X-pert Pole Level 1-2 sertifisert og underviser i Pole 1-3, Triks klinikk og Pole Flow. Hun trener styrke ved siden av pole, og ser råskapen i Pole Dance og bruker det gjerne for å få ut følelser i kroppen. Musikk og pole er en lidenskap hos Bettina, og hun har fokus på teknikk, styrke og progresjon i sine klasser.

Sandefjord

instruktør utøve pole dance i stanga
Marie

Instruktør

Sandefjord

Marie begynte med pole dance i 2021 og tok sin X-pert Level 1-2 sertifisering i 2023. Marie instruerer i Pole 1-2, Pole Lyrisk, Spinning Pole og Pole Heels. Hun er utdannet innen markedsføring og jobber til daglig i pwc og blomsterbutikk. Med tidligere erfaring fra turn og med sin elsk for dans opplever hun at hun får kombinert alt dette med styrketrening gjennom pole dance. For Marie er miljøet i studio en viktig faktor for at hun elsker denne treningen, et sted man gleder seg til å komme til for å koble av fra hverdagen.

bottom of page