top of page
pole dance, pole sport, sandefjordpole, polestudiosandefjord, polestudio, pole

STUDIO BLIR TIL

Studio holder til i store fine lokaler i Folketshus rett ved Hvaltorvet. Studio ble etablert januar 2020, som en underavdeling til Sometimes Pole Studio som er Norges eldste pole studio. 

August 2021 ble vi et selvstendig studio, sammen med vårt søster studio Tønsberg Pole & Aerial jobber kontinuerlig med å spre vår entusiasme for Aerial Fitness og alle helsefordeler denne treningsformen har å tilby.

Alle våre instruktører er sertifiserte Xpert Fitness instruktører og vi gjennomfører jevnlige faglige oppdateringer og førstehjelpskurs for å sørge for den beste og sikreste undervisningen som mulig.

Vi tilbyr kurs på alle nivåer, i tilegg til medlemskap eller klippekort på dropin klasser. Vi tilbyr også utdrikninsglag, teambuilding og Bursdagsfeiring/vennekvelder for enhver anledning.

Vi håper du lar deg inspirere og vil trives på timer hos oss.

Om

VISJON

For oss er det viktig at du som elev føler deg trygg og ivaretatt. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde det gode miljøet vi har i studio, da dette gjør studio til et positivt sted å være for videre utvikling innen pole & aerial fitness. Høy faglig kompetanse, god teknikk og god oppfølging er noe vi vektlegger høyt som et Pole & Aerial Fitness Studio.

MØT TEAMET

Møt Teamet
instruktør utøve pole dance
Camilla

Eier, daglig leder, instruktør 

Camilla er eier og daglig leder av Tønsberg og Sandefjord Pole & Aerial. Hun har undervist pole siden 2017 og er sertifisert fra It´s Pole art, X-pert Level 1-2 og i Flexy Flow. Hun underviser i nivå 3-4, Triks klinikk, Pole Flow og Pole Exotic. Hun har bachelor i Idrettsvitenskap, NIH og har en lang erfaring fra treningsbransjen. Endelig er dansen tilbake i livet igjen, og hun elsker å få dele sin lidenskap for Pole Dance gjennom å instruere.

Tønsberg og Sandefjord

instruktør utøve pole dance
Andrea

Instruktør

Andrea begynte med pole dance i utlandet før hun begynte å trene hos oss i Tønsberg da vi åpnet i 2017. Hun har gjennomført

X-pert sertifisering level 1-2 og underviser i Pole 1-3, Pole Flow, Pole Exotic, Spinning Pole og Stretching. Andrea har lang bakgrunn innen dans, musikal og teater. Det hun elsker mest ved pole er styrken, fleksibiliteten og teknikken som må til for å mestre sporten.

Sandefjord

Tønsberg og Sandefjord

instruktør utøve pole dance, pole sport, pole fitness
Kine

Instruktør

Kine har trent pole hos oss siden 2017, og begynte som instruktør i 2021. Kine er X-pert Level 1-2 og Aerial Hoop level 1-2 sertifisert. Hun underviser i Pole 2-3, Pole Flow, Pole Exotic og Aerial Hoop. Kine er grafisk designer i bunn og elsker å være kreativ og bruke hendene. Kine trener pole fordi hun syns det er en gøyal treningsform som utfordrer og man kan leke seg med ulike stiler, "shaper" og kombinasjoner.

Sandefjord og Tønsberg

instruktør utøve pole dance, pole fitness
Elin

Instruktør

Elin begynte å trene pole januar 2020 og ble raskt en del av teamet. Hun er X-pert Level 1-2 og 3-4 sertifisert og underviser i Pole 2-3, Kids Pole & Aerial, Aerial Yoga og Stretching. Hun er utdannet fysioterapeut, medisinsk yoga instruktør og studert fitness på NIH. Elin har alltid et smil på lur og latteren sitter løst. Det hun digger ved Pole & Aerial Fitness er at det er gøy og en treningsform som gir mestringsfølelse som er vanskelig å oppleve i voksen alder. Man blir aldri ferdig utlært og det er alltid noe nytt å lære seg.

Sandefjord og Tønsberg

Tønsberg og Sandefjord

instruktør utøve pole dance, pole sport, pole fitness
Anne

Instruktør

Anne begynte med pole dance i 2018 og tok sin X-pert Pole Level 1-2 sertifisering i 2019. Hun startet som instruktør i februar 2021 og instruerer i Pole 1-2 og Triks klinikk. Anne har en bachelor i Idrett, ernæring og helse. Grunnen til at Anne elsker pole er fordi man får trent hele kroppen, samtidig som man har det gøy.

Sandefjord

instruktør utøve pole dance
Bettina

Instruktør

Bettina startet med pole i 2017, er X-pert Pole Level 1-2 sertifisert og underviser i Pole 1-3, Triks klinikk og Pole Flow. Hun trener styrke ved siden av pole, og ser råskapen i Pole Dance og bruker det gjerne for å få ut følelser i kroppen. Musikk og pole er en lidenskap hos Bettina, og hun har fokus på teknikk, styrke og progresjon i sine klasser.

Sandefjord

instruktør utøve pole dance, pole sport, pdbutterfly
Cecilia

Instruktør

Sandefjord

Cecilia begynte med pole dance i 2021 og tok sin X-pert Level 1-2 sertifisering i 2023 og startet også som instruktør januar 2023. Cecilia instruerer i Pole 1 og Chair Dance. Grunnen til at Cecilia elsker pole er fordi det gir henne stor mestringsfølelse. For en person som ikke er glad i å trene kun for å trene så er pole dance perfekt. Det er morsomt, krevende og det er et miljø der man heier på hverandre som gjør denne sporten så bra.

instruktør utøve pole dance, pole sport, pole fitness
Marie

Instruktør

Sandefjord

Marie begynte med pole dance i 2021 og tok sin X-pert Level 1-2 sertifisering i 2023. Marie instruerer i Pole 1 og Spinning Pole. Hun er utdannet innen markedsføring og jobber til daglig i pwc og blomsterbutikk. Med tidligere erfaring fra turn og med sin elsk for dans opplever hun at hun får kombinert alt dette med styrketrening gjennom pole dance. For Marie er miljøet i studio en viktig faktor for at hun elsker denne treningen, et sted man gleder seg til å komme til for å koble av fra hverdagen.

poledance, polesport, poleart, parapole, polestudio,
Therese

Instruktør

Sandefjord

Therese startet med pole i 2015 og allerede i 2016 deltok hun i NM Para Pole da hun har diagnosen MS. Etter 5 år med konkurranse sitter hun igjen med 3 plass fra VM 2017, 2018 og 2021. Hun holder nå faste klasser i Stretching og Pole Åpent nivå, men er også å finne som vikar på de ulike klassene. Grunnen til at Therese har lagt sin elsk på pole er fordi det er morsomt, utfordrer og gir en god mestringsfølelse. Det holder kroppen i gang og er samtidig et fantastisk miljø å være en del av.

bottom of page