top of page
IMG_7226.jpg, poledance, polesport, sandefjordpole, polestudiosandefjord, polestudio, pole

STUDIO BLIR TIL

Studio holder til i store fine lokaler i Folketshus rett ved Hvaltorvet. Studio ble etablert januar 2020, som en underavdeling til Sometimes Pole Studio som er Norges eldste pole studio. 

August 2021 ble vi et selvstendig studio, sammen med vårt søster studio Tønsberg Pole & Aerial jobber kontinuerlig med å spre vår entusiasme for Aerial Fitness og alle helsefordeler denne treningsformen har å tilby.

Alle våre instruktører er sertifiserte Xpert Fitness instruktører og vi gjennomfører jevnlige faglige oppdateringer og førstehjelpskurs for å sørge for den beste og sikreste undervisningen som mulig.

Vi tilbyr kurs på alle nivåer, i tilegg til medlemskap eller klippekort på dropin klasser. Vi tilbyr også utdrikninsglag, teambuilding, vennekvelder for enhver anledning.

Vi håper du lar deg inspirere og vil trives på timer hos oss.

LEARN MORE
Om

VISJON

Høy faglig kompetanse, riktig teknikk og god oppfølging er noe vi vektlegger høyt som et Pole & Aerial Fitness Studio.

For oss er det viktig at du som elev føler deg trygg og ivaretatt. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde det gode miljøet vi har i studio, da dette gjør studio til et positivt sted å være for videre utvikling innen pole & aerial fitness.

MØT TEAMET

Møt Teamet
IMG_0795-Edit.jpg
Camilla

Eier, daglig leder, instruktør 

Camilla er eier og daglig leder av Tønsberg og Sandefjord Pole & Aerial. Hun har undervist pole siden 2017 og er sertifisert fra It´s Pole art, X-pert Level 1-2 og i Flexy Flow. Hun underviser i nivå 3-4, Triks klinikk, Pole Flow og Pole Exotic. Hun har bachelor i Idrettsvitenskap, NIH og har en lang erfaring fra treningsbransjen. Endelig er dansen tilbake i livet igjen, og hun elsker å få dele sin lidenskap for Pole Dance gjennom å instruere.

Tønsberg og Sandefjord

image_123986672 (4).JPG
Andrea

Instruktør

Andrea begynte med pole dance i utlandet før hun begynte å trene hos oss i Tønsberg da vi åpnet i 2017. Hun har gjennomført

X-pert sertifisering level 1-2 og underviser i Pole 1-3, Pole Flow, Pole Exotic, Spinning Pole og Stretching. Andrea har lang bakgrunn innen dans, musikal og teater. Det hun elsker mest ved pole er styrken, fleksibiliteten og teknikken som må til for å mestre sporten.

Sandefjord

Tønsberg og Sandefjord

poledance, trening, styrketrening, fitness, polesport, poleart, polestudio, sandefjord pol
Kine

Instruktør

Kine har trent pole hos oss siden 2017, og startet som instruktør i 2021. Kine er X-pert Pole Level 1 & 2 og Aerial Hoop Level 1 & 2 sertifisert og underviser nå i Pole 2-3 nivå, Pole Flow, Pole Exotic og Aerial Hoop 1-2. Kine trener pole fordi hun syns det er en gøyal treningsform som utfordrer.

Sandefjord og Tønsberg

poledance, trening, polesport, polefitness, polestudio,.jpg
Elin

Instruktør

Elin begynte med pole januar 2020 og ble raskt en del av teamet. Hun er X-pert Pole Level 1-2 og 3-4 sertifisert og underviser i Pole 1-3, Pole Flow, Aerial Yoga og Stretching. Hun er utdannet fysioterapeut, medisinsk yoga instruktør og studert fitness på Norges Idrettshøgskole. Elin har alltid et smil på lur og latteren sitter løst.

Sandefjord og Tønsberg

IMG_6868.JPG
Bettina

Instruktør

Bettina startet med pole i 2017, er X-pert Pole Level 1-2 sertifisert og underviser i Pole 1-3, Triks klinikk og Pole Flow. Hun trener styrke ved siden av pole, og ser råskapen i Pole Dance og bruker det gjerne for å få ut følelser i kroppen. Musikk og pole er en lidenskap hos Bettina, og hun har fokus på teknikk, styrke og progresjon i sine klasser.

Sandefjord

Tønsberg og Sandefjord

poledance, polesport, poleart, polestudio, trening, styrketrening, komiform, treningssente
Anne

Instruktør

Anne begynte med pole dance i 2018 og tok sin X-pert Pole Level 1-2 sertifisering i 2019. Hun startet som instruktør i februar 2021 og instruerer i Pole 1-2 og Triks klinikk. Anne har en bachelor i Idrett, ernæring og helse. Grunnen til at Anne elsker pole er fordi man får trent hele kroppen, samtidig som man har det gøy.

Sandefjord

poledance, polesport, poleart, parapole, polestudio, poledancesandefjord,.jpg
Therese

Instruktør

Sandefjord

bottom of page